Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 19 Eylül 2014 - 16:47 Yorum: 0

Esenlik İstanbul CNR'da Bayim Olurmusun Fuarı'na Katıldı

18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO CENTER’da düzenlenen uluslararası 12. Franchısıng ve Markalı Bayilik Fuarı’na Esenlik, iki değerli markası ile katılım gösteriyor.

Esenlik İstanbul CNR'da Bayim Olurmusun Fuarı'na Katıldı

İSTANBUL‘Anadolu’nun Büyüyen Gücü Esenlik, Uluslararası Düzeyde İş Yapacak Altyapıya ve Güce Sahip’ 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO CENTER’da düzenlenen uluslararası 12. Franchısıng ve Markalı Bayilik Fuarı’na Esenlik, iki değerli markası ile katılım gösteriyor.  ‘Bayim Olur musun ?’ sloganının kullanıldığı fuarda Epak ve Nergis, yurtiçinden ve yurtdışından yeni iş ortakları ile buluşacak.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, fuar hakkında yaptığı açıklamada; Esenlik’in ürettiği kaliteli ürünlerin artık iç ve dış piyasalara sunulma zamanının geldiğini düşünüyor, bu hedefe yönelik yoğun çalışmalar yapıyoruz. 25 yıllık istikrarlı bir geçmişe sahip olan Esenlik, süpermarketler zinciri ve bu zincire bağlı et entegre ve üretim tesisleriyle, modern paketleme-depolama tekniklerinin kullanıldığı ana depo ve soğuk hava depoları ile, teknolojik donanımlı termoking sevkiyat araçlarıyla, modern kimya fabrikası ve uzman kadrosuyla bölgede güven dendiğinde akla ilk gelen firma olmayı hak etti. Sağlam altyapı ve Esenlik markasına duyulan itimat, Epak ve Nergis’i ulusal bir marka haline getirdi. ‘Anadolu’nun Büyüyen Gücü Esenlik’ olarak, uluslararası düzeyde iş yapacak altyapıya ve güce sahibiz.

 ‘EPAK VE NERGİS TÜRKİYE’NİN MARKALARI OLACAK’

Esenlik’in temizlik ürünleri markası Epak ve gıda ürünleri markası Nergis, CNR EXPO’da kurulan Esenlik standında ziyaretçilere tanıtılıyor. Sektörlerdeki yerli ve yabancı firmaların katıldığı ve ziyaret ettiği fuarda, markalarımızın ülke genelinde bayiliklerinin oluşturulması hedefleniyor. Ayrıca yurtdışından gelen firma temsilcileri ile görüşmelerin yapılabileceği fuar, Esenlik’in ana gündemindeki Epak ve Nergis’in yurtdışına ihracı açısından da önemli fırsatlar sunuyor.

‘EPAK ‘DAHA TEMİZ BİR DÜNYA İÇİN’ TEMİZLİĞİN YENİ ADI’

100’ün üzerinde ürün çeşitliliğine ulaşan EPAK; yumuşatıcı, çamaşır suyu, sıvı bulaşık deterjanı, genel temizlik ve endüstriyel temizlik gruplarıyla fuarda boy gösteriyor. Kimya sektöründe kalitesiyle ve fiyatıyla ilgi gören EPAK, önümüzdeki yıllarda önemli ihraç kalemimiz olarak hem bölgemize hem ülkemize katma değer sağlayacak.

‘NERGİS İLE GIDADA ESENLİK GÜVENCESİ ÜLKEYE YAYILIYOR’

‘Gıdada Lezzet, Sağlık ve Güvenlik Nergis Demek;  Önceliğimiz Gıda Güvenliği, Halk Sağlığı ve Lezzet’

Nergis, çeyrek asırlık tecrübenin ve güvenin ürünü olarak ulusa ve uluslararasına taşınıyor.

Günümüzün aşırı rekabetçi piyasa koşullarında, özellikle sağlığı en yakından ilgilendiren gıda ürünlerinde, müşterilerin güvenilir markaları ve ürünleri tercih etmeleri gerekliliği sağlık açısından kaçınılmaz hale gelmiştir. Bir yandan üretim maliyetleri, diğer yandan pazar rekabet koşulları ve olumsuz diğer faktörler, markaların önceliklerini farklı belirlemelerine neden olmaktadır. Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Esenlik Şirketi, bu anlamda halkın bir şirketi olarak önceliği, her koşulda daima halk sağlığına ve gıda güvenliğine verir.

Halkın içinden çıkmış, halka ait bir marka olan Nergis, iyi tanıdığı insanının damak tadına uygun, sofralara lezzet üretir. Nergis sucuk, kavurma, tereyağı, köfte, baharat ve bakliyat ürünlerimizle lezzeti İstanbul CNR EXPO’da ülkemize sunuyoruz. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber