Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 06 Temmuz 2020 - 15:03 Yorum: 0

Esenyurt Belediyesi’nden özel çocuklara bireysel eğitim

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan özel çocukları bireysel eğitim ile hayata kazandırıyor.

Esenyurt Belediyesi’nden özel çocuklara bireysel eğitim

Esenyurt Belediyesi, ilçede yaşayan özel çocukları bireysel eğitim ile hayata kazandırıyor. Yıl boyunca ücretsiz olarak verilen eğitimlerde, her çocuğun gelişim seviyesine uygun çalışmalar yapılıyor.

Esenyurt Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, ilçede yaşayan özel çocuklara Özel Eğitim dersleri kapsamında, bireysel eğitim veriyor. Engelli bireylere öz bakım becerisi kazandırmak için verilen bireysel eğitimde, her çocuğun gelişim seviyesine uygun aktiviteler yapılıyor. Eğitimler alanında uzman özel eğitim öğretmenleri eşliğinde, haftada bir gün ücretsiz olarak veriliyor. Esenyurt Kültür Merkezi'nde yapılan derslerde, çocuklarda dikkat dağınıklığı, renkleri tanıma, öz bakım ve temel beceri eğitimleri veriliyor.

"Çocukların gelişim düzeyine göre çalışmalar yapıyoruz"

Bireysel eğitim derslerinde her çocuğun gelişim seviyesine uygun çalışmalar yaptıklarını söyleyen Özel Eğitim Öğretmeni Hazal Malatya, "Esenyurt Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi olarak ilçemizde yaşayan özel çocuklarımızın bireysel ihtiyaçlarına yönelik eğitim vermekteyiz. Eğitimdeki amacımız çocukların birilerine bağımlı olarak yaşamasını önleyerek, kendi becerilerini yerine getirebilmesini sağlamak. Her çocuğun gelişim seviyesi, algılama düzeyine göre çalışmalar yapıyoruz. Derslerimiz 40 dakika sürüyor. İlçemizde yaşayan, özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarımızı derslerimize bekliyoruz" dedi.

Bireysel eğitimden faydalanmak isteyen vatandaşların, Esenyurt Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezine raporlarıyla birlikte başvurmaları yeterli.

Esenyurt Belediyesi’nden özel çocuklara bireysel eğitim

Esenyurt Belediyesi’nden özel çocuklara bireysel eğitim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber