Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Temmuz 2021 - 09:13 Yorum: 0

Esenyurt’da maskesiz mesafesiz halay

Korona virüs salgınında vaka sayıları 22 bin üzerinde seyretmesine rağmen Esenyurt akşam saatlerinde maskesiz mesafesiz düğün ve asker eğlencesi görüntülerine...

Esenyurt’da maskesiz mesafesiz halay

Korona virüs salgınında vaka sayıları 22 bin üzerinde seyretmesine rağmen Esenyurt akşam saatlerinde maskesiz mesafesiz düğün ve asker eğlencesi görüntülerine sahne oldu. Asker eğlencelerinde gençler havaya ateş edip sokakta abartı egzozlu araçlarla da çevreye rahatsızlık verdi.

Bakanlık tarafından açıklanan global salgındaki günlük vaka sayılarının 22 bin üzerinde seyretmesine uzmanların da sık sık uyarısını yaptığı 4'üncü dalga tehlikesine rağmen Esenyurt'un birçok noktasında maskesiz mesafesiz asker ve düğün eğlenceleri yapıldı. Çekilen görüntülerde vatandaşların maskesiz şekilde kalabalık halay grupları oluşturduğu görüldü. Görüntüler izleyenleri tedirgin etti. Asker eğlencelerinde de bazı gençlerin abartı egzozlu araçlarla sokaklarda dolaştığı, bazı gençlerin ise silahla havaya ateş ettikleri görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber