Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ekim 2020 - 23:23 Yorum: 0

Esenyurt’ta 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken, yangın ilçenin farklı yerlerinden...

Esenyurt’ta 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken, yangın ilçenin farklı yerlerinden de görüldü.

Olay, saat saat 21.00 sıralarında Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'nde yaşandı. 5 katlı bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çatı katı alev alev yandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yangın Esenyut'un diğer mahallelerinden de görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber