Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Mart 2018 - 09:13 Yorum: 0

Esenyurt’ta "Afrin" konvoyu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'in kontrolünü sağlaması ardından Esenyurt'ta sokaklara çıkan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile sevinç gösterisinde...

Esenyurt’ta 'Afrin' konvoyu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'in kontrolünü sağlaması ardından Esenyurt'ta sokaklara çıkan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile sevinç gösterisinde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Herakatı'nda dün sabah erken saatlerde Afrin'de kontrolü ele geçirdiğini açıklaması ile büyük sevinç ile karşılandı. Esenyurt Akçaburgaz'da araçları ile bir araya gelen onlarca vatandaş, İstiklal marşı okuyarak Mehmetçik'in aldığı zaferi kutladı. Akşam geç saatlere kadar caddede araçlarında ve ellerinde Türk bayrakları ile tur atan vatandaşlar daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber