Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Eylül 2020 - 11:43 Yorum: 0

Esenyurt’ta kapkaçcı dehşeti

Esenyurtta adres sorma bahanesiyle yanına yaklaştıkları yabancı uyruklu kadın çantasını vermek istemeyince sürüklediler.

Esenyurt’ta kapkaçcı dehşeti

Esenyurtta adres sorma bahanesiyle yanına yaklaştıkları yabancı uyruklu kadın çantasını vermek istemeyince sürüklediler. Uzun uğraşlar sonucunda yakalanan 4 kişinin toplam 42 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Genç kadının sürüklenme anı ise kameraya böyle yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Balıkyolu Mahallesinde meydana geldi. Bir araba içinde bulunan 4 kişi, adres sorma bahanesiyle yabancı uyruklu bir kadının yanına yaklaştılar. Bu sırada ön koltukta oturan zanlı, kadının çantasını alarak uzaklaşmak istedi. Yabancı uyruklu kadın çantasını vermek istemeyince genç kadını metrelerce sürüklediler. Çantayı alıp ortadan kaybolan zanlılar uzun uğraşlar sonucu yakalandı. Yakalanan zanlılardan, 27 ayrı suç kaydı bulunan M.Y., 15 ayrı suçtan kaydı bulunan A.D., 4 ayrı suç kaydı bulunan H.Ş., 1 suç kaydı bulunan İ.S.'yi olduğu tespit edildi.

Kapkaç anı güvenlik kamerasında

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, kadının yanına araba ile yaklaşan 4 şüpheli, çantasını almaya çalışıyor. Hırsızlara direnen kadın bir süre sürükleniyor. Bu sırada çevredekiler de şüphelilere müdahale etmeye çalışsa da arabayla uzaklaşıyorlar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber