Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Nisan 2021 - 10:03 Yorum: 0

Esenyurt’ta uygulama yapan polis "torbacıları" yakaladı

Esenyurt'ta uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine durdurulan bir araçta 38 fişek ile satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirirken, 2 şüpheli gözaltına...

Esenyurt’ta uygulama yapan polis 'torbacıları' yakaladı

Esenyurt'ta uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine durdurulan bir araçta 38 fişek ile satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Devriye Ekipler Büro Amirliği motorize Yunus ekipleri dün akşam saatlerinde Örnek Mahallesi üzerinde asayiş uygulaması yaptı. Ekipler yapılan uygulamada bir aracı durdurdu. Durdurulan bir aracı didik didik arayan polis, araçta 38 fişek, satışa hazır "kubar" tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 kişi, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürdü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber