Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Ekim 2018 - 11:08 Yorum: 0

Esenyurt’taki yangında yaklaşık 100 milyon liralık hasar

Esenyurt'ta dün çıkan yangında 3 fabrikadan 2'si kullanılamaz hale gelirken yaklaşık 100 milyon liraya yakın hasar oluştuğu öğrenildi.

Esenyurt’taki yangında yaklaşık 100 milyon liralık hasar

Esenyurt'ta dün çıkan yangında 3 fabrikadan 2'si kullanılamaz hale gelirken yaklaşık 100 milyon liraya yakın hasar oluştuğu öğrenildi. Yangının başlamasına neden olduğu ileri sürülen 2 kişi gözaltına alınmıştı.

Akçaburgaz Mahallesi'nde palet deposunda çıkan yangın kısa sürede büyümüş yanında bulunan 2 fabrikaya da sıçramıştı. Yangının çıktığı alan bugün de görüntülendi. Paletlerin bulunduğu alandaki yangının çıkış nedeni olarak ise yabancı uyruklu 2 işçinin ısınmak için varil içinde yaktığı ateş olduğu ifade edilmişti. Olayla ilgili 2 işçi gözaltına alınırken İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri bugün de olay yerinde çalışmalar gerçekleştirdi. Tamamen kül olan fabrika alanları görüntülendi. Yangın sonucu 3 fabrikadan 2'si kullanılamaz hale gelirken yaklaşık 100 milyon liraya yakın hasar oluştuğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber