Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ocak 2018 - 09:18 Yorum: 0

Esenyurt’tan ’Zeytin Dalı’na destek, yüzlerce vatandaş sokağa çıktı

Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde bir araya gelen yüzlerce vatandaş Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik Afrin'de düzenlediği harekata...

Esenyurt’tan ’Zeytin Dalı’na destek, yüzlerce vatandaş sokağa çıktı

Esenyurt'ta dün akşam saatlerinde bir araya gelen yüzlerce vatandaş Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik Afrin'de düzenlediği harekata sokağa çıkarak destek verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör örgütü PKK'nın yapılanmalarına ilişkin düzenlediği "Zeytin Dalı" operasyonu devam ediyor. Operasyonu Türkiye genelinden birçok vatandaşta destek veriyor. Esenyurt'ta çoğunluğu Akçaburgaz Mahallesi'nden birçok vatandaş da ellerinde Türk Bayrakları ile dün akşam destek için sokağa çıktı. Araçları ile konvoy oluşturan vatandaşlar, hep bir ağızdan terörü lanetlerken, harekata katılan askerlere de desteklerini ve dualarını gönderdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber