Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mayıs 2016 - 14:13 Yorum: 0

Eshab-ı Kehf Ödülleri Verildi

Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneği tarafından 9.su düzenlenen ödül töreninde İhlas Haber Ajansı Adıyaman Muhabiri Cihan Kizir'e yılın...

Eshab-ı Kehf Ödülleri Verildi

Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneği tarafından 9.su düzenlenen ödül töreninde İhlas Haber Ajansı Adıyaman Muhabiri Cihan Kizir'e yılın basın ödülü verildi.

Yılın en iyi basın ödülü dalında İhlas Haber Ajansı Adıyaman Muhabiri Cihan Kizir, Mesleki kuruluş ve mensupları dalında ödüle layık görülen Gölbaşı ilçesinden Toplumsal Gelişim Merkezi Başkanı Birgül Kütük Özdemir, yılın Belde Belediye Başkanı olarak Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan, Yılın Başarılı şirketi dalında ise Ayhan Çağlayan ödül aldı.

Ödül töreninde açılış konuşmasını Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneği (ESVED) Başkanı Kazım Ardıç yaptı. Başkan Ardıç, konuşmasında çalışmaları ile halkın takdirini kazanmış kişileri özenle belirlediklerini söyleyerek, "Bugünkü bu anlamlı program şehrimiz, ülkemiz, insanımız için emek veren, ömür veren, üstün hizmetleriyle gönüllerde taht kuran ve geride bir iz, hoş bir seda bırakan değerli büyüklerimize vefa borcumuzun bir göstergesidir" ifadesini kullanarak ödül törenine katılan bütün katılımcılara teşekkür etti.

9'uncu Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneği başarı ödülleri 12 vilayetten Yılın bakanı, bürokratı, yılın valisi, kaymakamı, belediye başkanı, milletvekili, eğitim kurumu, sivil toplum örgütü, yılın basın kuruluşları ve iş adamı gibi 25 branşta verildi.

Ödül töreninde konuşan İhlas Haber Ajansı Adıyaman Muhabiri Cihan Kizir, "Aldığım bu ödül sadece şahsım adına değil mensubu olduğum İhlas Haber Ajansı ailesine verilmiştir. Bundan dolayı ailem adına teşekkür ederim" dedi.

Belören Belediye Başkanı Mahmut Turan ise, "Aldığım bu ödül halkımıza layıktır. Bu ödül ile birlikte omzumuzdaki yükün bir kat daha arttığının farkındayız. Hizmet yolunda Belören olarak kenetlendik ve beldemiz için yapacağımız çok güzel projeler için bir olduk. Bundan sonrada çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" cümlelerini kullandı.

İş Adamı Ayhan Çağlayan ise "Şahsıma bu ödülü gösterdiğinizi için Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Kazım Ardıç'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Eshab-ı Kehf Ödülleri Verildi

Eshab-ı Kehf Ödülleri Verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber