Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 23 Haziran 2016 - 20:33 Yorum: 0

Eşi Tarafından Öldürülen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla'da ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile kadın ile onu öldürüp intihar eden kocası farklı yerlerde toprağa verildi.

Eşi Tarafından Öldürülen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla'da ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile kadın ile onu öldürüp intihar eden kocası farklı yerlerde toprağa verildi.

Fethiye'deki bir otelde aşçılık yapan Ercan Durmaz (31), ziyarete gittiği kayınpederi Bayram Aslan'ın evinde tartıştığı ikiz bebek bekleyen 7 aylık hamile eşi Nezahat Durmaz'ı (30) av tüfeğiyle öldürmüş ve ardından aynı silahla intihar etmişti. Karnındaki bebekleriyle birlikte hayatını kaybeden anne ve cinayet zanlısı babanın cesetleri Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Muğla Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Nezahat Durmaz'ın cenazesi baba ocağı Syedikemer'in Seydikemer'in Kayacık Mahallesi'ne getirildi. Durmaz'ın cenazesi doğmamış ikiz bebekleriyle birlikte ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kayacık Mahallesi Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Büyük üzüntünün yaşandığı cenaze töreninin ardından bir açıklama yapan Kayacık Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Sağın, köy olarak olayın şokunu atlatamadıklarını söyledi. Sağın, "Nezahat kızımız, eşiyle birlikte köyümüzde yaşayan babasının yanına gelmiş. Eşi Ercan, Fethiye'ye dönmek istemiş. Nezahat, köyde birkaç gün daha kalmak isteyince aralarında tartışma çıkmış. Köyümüzde ilk defa böyle bir olay meydana geldi. Çok üzgünüz" dedi.

BABASI CEZAEVİNDEN İZİN ALDI

Ercan Durmaz'ın cenazesi ise Fethiye'nin Menteşoğlu Mahallesi'ne getirilerek, ikinci namazına müteakip Hallaç Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ercan Durmaz'ın cezaevinde tutuklu bulunan babası İsmail Durmaz da, izinli olarak katıldığı cenazede jandarmaların arasında oğlu için saf tuttu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber