Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:19 Karavan Park, 36 farklı ülkeden 2 bine yakın misafir ağırladı11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti11:11 BUÜ’de tez yazımı ve atıfların önemi konuşuldu11:10 Teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine biniş...11:10 Terörden temizlenen dağlarda yetişen otlar adeta şifa deposu11:09 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı 27 Nisan’da11:08 İstanbul’da lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu: 20 Kişi yakalandı11:07 Görmese de yaptığı müzikle mutluluklara tanık oluyor11:06 PKK’nın Türkiye yapılanmasındaki uzantılarına 3 ilde operasyon: 9 gözaltı11:06 Bağcılar’da yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı11:05 Kemer’in çocuklarından Cumhuriyet ve Atatürk’e vefa konseri
23 Nisan
Magazin 25 Nisan 2017 - 08:53 Yorum: 0

Eşinden boşanan Survivor Nagihan ‘evde kalmış’ kızı oynuyor

Eşinden boşanan Survivor'un geçen seneki iddialı yarışmacısı Nagihan Karadere, Tekirdağ'daki film çekimlerinde "evde kalmış kız" rolünü oynuyor.

Eşinden boşanan Survivor Nagihan ‘evde kalmış’ kızı oynuyor

Eşinden boşanan Survivor'un geçen seneki iddialı yarışmacısı Nagihan Karadere, Tekirdağ'daki film çekimlerinde "evde kalmış kız" rolünü oynuyor. Özel hayatıyla ilgili açıklamada bulunan Nagihan Karadere, "Kafam rahat huzurum yerinde, şu an için bir sıkıntım yok herhangi bir kimseden bir beklentim de yok. Şu an için çok mutluyum" dedi.

Survivor'un geçen seneki hırslı yarışmacısı Nagihan Karadere, "Ah be İstanbul" filminin çekimleri için Tekirdağ'a geldi. Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Dair Başkanlığı ekiplerinin de yardımıyla iple bir binanın 4'üncü katından indirilen Nagihan, senaryo gereği 2'nci katın penceresinden içeri girdi. Bu anlar ve filmin bazı senaryoları gazetecilerin kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

"Korkulacak bir tipteyim"

Burada gazetecilere açıklamada bulunan Nagihan, "Ah be İstanbul filmindeki karakterim, Nagihan karakteri evde kalmış bir kızı canlandırıyorum. Yıldırım aşkına tutuluyorum. Daha sonrasındaki değişimim söz konusu. Şu an çok bakımsızım ve korkulacak bir tipteyim. Burada yüksekten atlayacağım. Tabi ki halat eşliğinde atlayacağım. Son derece heyecanlıyım çünkü daha önce böyle bir tecrübem olmadı. Sporculuk geçmişim var ama burada sporculuk sökmeyecek" dedi.

"Özel hayatımda çok fazla gündeme gelmek istemiyorum"

Eşiyle uzun süredir devam eden bir davalarının olduğunu ifade eden Nagihan, "Uzun süredir devam eden bir davamız vardı. Nihayet sonuçlandı herkes yoluna bakıyor, herke kendi hedefine doğru ilerliyor. Ben doğru bir yolda olduğumu düşünüyorum ve kızım için mücadelemi gösteriyorum. Kafam rahat, huzurum yerinde, şu an için bir sıkıntım yok. Herhangi bir kimseden bir beklentim de yok. Şu an için çok mutluyum. Daha çok iş hayatıyla anılmak istiyorum. Özel hayatımı geri planda tutmak istiyorum. Yaptığım işte en iyisi olmak istiyorum. Böyle güzel bir kapı aralandı bana. Bunun değerini kıymetini bilip kendimi daha çok geliştirip, bu alanda en iyisi olmaya çabalayacağım. Özel hayatımda çok fazla gündeme gelmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber