Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 15 Nisan 2014 - 20:53 Yorum: 0

Eşine açtığı "5 kuruşluk" tazminat davasını kazandı

Antalya'da bir kadının, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi ve onun sevgilisi aleyhine açtığı tazminat davası sonuçlandı

Eşine açtığı '5 kuruşluk' tazminat davasını kazandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da bir kadın, kendisini aldattığını iddia ettiği eşi ile onun sevgilisi olduğunu öne sürdüğü kişiye açtığı 5'er kuruşluk tazminat davasını kazandı.

Kentte yaşayan 3 çocuk annesi S.A. (33), 13 yıllık eşi Y.A. ve onunla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü E.E. adlı kadın aleyhine yaklaşık bir yıl önce tazminat davası açtı.

Davanın, Antalya 3. Asliye Hukuk Mahkemesindeki son duruşmasına S.A. ile E.E. katıldı. Y.A. ise mahkeme salonuna gelmedi.

Duruşmada, Y.A. ve E.E'nin beraber göründüğü fotoğrafları mahkemeye sunan S.A, yaşadığı acıların maddi değerinin olamayacağını ancak amacının, eşi ve onun sevgilisinin sembolik bir ceza almasını istediğini söyledi.

Hakim, Y.A. ile E.E'nin, S.A'ya 5'er kuruş ödemesine karar verdi.

S.A'nın avukatı Ahmet Çevik, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, davayı kazandıkları için müvekkilinin içinin rahatladığını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber