Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

Eşini öldürdükten sonra intihar etti

Gaziantep'te tartışma üzerine eşini tabancayla öldüren kişi, aynı silahla intihar etti

Eşini öldürdükten sonra intihar etti

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir kişi, tartıştığı eşini tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Batıkent Mahallesi'nde ikamet eden Şehmus ve Yasemin Çakar çifti, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 33 yaşındaki Şehmus Çakar, 32 yaşındaki eşine tabancayla ateş ettikten sonra aynı silahla intihar etti. 

Komşularının ihbarıyla eve gelen sağlık ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. 

Acı haberi alan Şehmus ve Yasemin Çakar'ın yakınları gözyaşı döktü, fenalık geçirenlere 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Olay sırasında evde bulunan çiftin 4 çocuğu ise polis ekipleri tarafından Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. 

Çakar çiftinin cenazeleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şehmus Çakar'ın babası Mehmet Salih Çakar, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu ile gelini arasında bir süredir sorun olduğunu belirtti. Bir ay önce evi terk eden gelininin Mersin'deki babaevine gittiğini anlatan Çakar, "Yaklaşık 15 gün önce barıştılar ve yeni bir eve taşındılar. Sabah da kendilerinin evindeydim, beraber kahvaltı yaptık. Cuma namazından sonra acı haberi öğrendim" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber