Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Eylül 2017 - 16:08 Yorum: 0

Eşini öldüren kocaya müebbet

Adana'da boşanmak isteyen eşini tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan koca müebbet hapse mahkum edildi.

Eşini öldüren kocaya müebbet

Adana'da boşanmak isteyen eşini tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan koca müebbet hapse mahkum edildi.

6 Kasım 2016'da Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda, pazarcılık yapan kocası Ahmet Kılıç'ın (53) başka bir kadınla ilişki yaşadığını ileri süren eşi İmhan Kılıç (45), boşanmaya karar verdi.

Eve gelen Ahmet Kılıç eşi ile bu yüzden tartışmaya başladı. İmhan Kılıç, eşinin silah çıkardığını görünce yatak odasına girip kapıyı kilitledi. Ahmet Kılıç elindeki silahla kapıya doğru ateş etti. Göğsüne kurşun isabet eden İmhan Kılıç kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Olaydan sonra tutuklanan Ahmet Kılıç hakkında "eşini kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Sanık Ahmet Kılıç, karar duruşmasında, eşini kaza sonucu öldürdüğünü iddia etti. Kılıç, "Eşim başka bir kadınla olan ilişkimi öğrendikten sonra beni affetmesi için konuştum. Eşim bana "sana 6 ay süre veriyorum, bu işi temizleyeceksin" dedi. Evliliğimiz gayet iyiydi. Olay günü annem beni arayarak eşimin Şanlıurfa'ya gitmek için hazırlık yaptığını söyledi. Eşim gitmekte ısrar etti. "Kardeşlerini ara gelmesinler. Yoksa kendimi öldüreceğim. Yuvayı dağıtma, etrafa rezil olmayalım" dedim. Kendisini odaya kilitledi. Belimden silahı çıkarttım. Ağabeyim üzerime geldi, "silahı bırak" diyerek beni itekledi. Bu sırada silah ateş aldı. İsteyerek ve bilerek ateş etmedim, kazaydı" dedi.

İmhan Kılıç'ın kardeşleri Hüseyin ve Ahmet Kömürcü de eniştelerinin ablalarına şiddet uyguladığını, bu nedenle ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini söyledi. Sanığın oğlu Tayfun ve kızı Medine Kılıç ise olayın kazayla meydana geldiğini söyleyerek babalarından şikayetçi olmadı.

Mahkeme heyeti, Kılıç'ı, "eşini olası kast sonucu öldürme" suçundan müebbet hapse mahkum etti.

Eşini öldüren kocaya müebbet

Eşini öldüren kocaya müebbet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber