Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Kasım 2017 - 14:33 Yorum: 0

Eşini ve kardeşini balta ile yaraladı

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi eşini ve kız kardeşini baltayla yaraladı.

Eşini ve kardeşini balta ile yaraladı

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen olayda bir kişi eşini ve kız kardeşini baltayla yaraladı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün gece saatlerinde Gölyaka ilçesi Değirmentepe köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, S. K. eşi D. K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte evden yükselen sesleri duran S. K.'nın kız kardeşi M.B.'de ağabeyi ile yengesini ayırmak için eve girdi. Bu sırada sinirlerine hakim olamayan ve dışarı çıkan S. K., bahçede bulduğu baltayla tekrar eve girerek eşine ve kız kardeşini yaraladı. Baltayla omuz ve kol kısmından yaralanan D. K. ile kolundan yaralanan M. B. yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. S. K. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber