Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mart 2018 - 16:33 Yorum: 0

Eşinin sevgilisini öldüren zanlı adliyede

Eskişehir'de, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir ayrı olan eşinin birlikte yaşadığı öne sürülen şahsı öldüren katil zanlısı adliyeye sevk...

Eşinin sevgilisini öldüren zanlı adliyede

Eskişehir'de, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir ayrı olan eşinin birlikte yaşadığı öne sürülen şahsı öldüren katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'de, şiddetli geçimsizlik sebebiyle bir süredir ayrı olduğu eşi Serap S.'nin, birlikte yaşadığı Orhan Çelik'i tek kırma av tüfeğiyle dün gece vurarak öldüren Irmak K., Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde oturduğu Irmak S., olay gecesi Eskişehir'e gelerek Orhan Çelik'i av tüfeğiyle öldürdüğü bildirildi. Irmak S., ifadesinde eşiyle ilişkisi olan Orhan Çelik ile olaydan önce tartıştıklarını, Çelik'in kendisine ağır hakaretlerde bulunup küfür ettiğini iddia etti.

Öte yandan Irmak S.'nin eşi Serap S. ise, verdiği ifadesinde eşi ile ayrı olduklarını, öldürülen Orhan Çelik ile imam nikahlı olarak beraber yaşadıklarını söyledi.

Eşinin sevgilisini öldüren zanlı adliyede

Eşinin sevgilisini öldüren zanlı adliyede

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber