Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Ekim 2016 - 11:38 Yorum: 0

ESKAM’LA iş sahibi olacaklar

ESKAM, kurumsal firmalarda kasiyer, reyon görevlisi ve perakende satış danışmanı olarak görev almak isteyenler için meslek edindirme kursu açıyor.

ESKAM’LA iş sahibi olacaklar

ESKAM, kurumsal firmalarda kasiyer, reyon görevlisi ve perakende satış danışmanı olarak görev almak isteyenler için meslek edindirme kursu açıyor. Kursa katılmak isteyenler için kayıtlar başladı.

Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi (ESKAM), istihdam garantili meslek edindirme kurslarına devam ediyor. ESKAM, İŞKUR ve Educhos Academy işbirliği ile düzenlenen meslek edindirme kursları için kayıtlar başladı.

Sigorta Ve Katılım Ücreti Ödenecek

Kursa kayıt yaptıranlara Mecidiyeköy'de bulunan Educhos Academy'de perakende sektöründe, market ve mağazacılık alanlarına yönelik kasiyer, reyon görevlisi ve perakende satış danışmanı olmak üzere, üç iş kolu kapsamında eğitimler verilecek. Kurs süresince tüm kursiyerlerin genel sağlık sigortaları yapılacak olup, günlük 20 lira katılım ücreti ödenecek. Eğitimler haftaiçi her gün, günde 5 saat olacak. Kasiyer ve reyon görevlisi kursu 60, perakende satış elemanı kursu ise 40 gün sürecek. Kurs, Nisan ayında sona erecek.

Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan ve sertifikalarını alan kursiyerler, Educhos Academy aracılığı ile projeye destek veren kurumsal firmalarda işbaşı yapabilecek. Eğitimler sırasında mesleki bilgiler edindirilirken, iş hayatında avantaj sağlayacak kişisel gelişim dersleri de verilecek.

Başvuru Şartları

Kursa katılacak olanların daha önce aynı meslekte verilen eğitime katılmamış olması, fiili olarak çalışmıyor olması, emekli olmaması, İŞKUR tarafından kurslara katılmama yönünde yaptırım uygulanmıyor olması gerekiyor. Ayrıca kursiyerlerin en az ilköğretim mezunu ve 17 yaşını tamamlamış olmaları da başvuru koşulları arasında. Kursa kayıt yaptırmak isteyenler başvurularını Nene Hatun Mahallesi Çinçindere Caddesi üzerinde bulunan Sosyal Hizmetler Binasındaki ESKAM'a yapabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber