Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Ocak 2018 - 15:13 Yorum: 0

Eski Ağır Ceza Reisi Mehmet Fatih Aksoy Yargıtay’da göreve başlıyor

Kırşehir'de Ağır Ceza Reisi olarak görev yaparken FETÖ'nün haberleşme programı bylock kullandığı gerekçesi ile görevden uzaklaştırılan eski Ağır...

Eski Ağır Ceza Reisi Mehmet Fatih Aksoy Yargıtay’da göreve başlıyor

Kırşehir'de Ağır Ceza Reisi olarak görev yaparken FETÖ'nün haberleşme programı bylock kullandığı gerekçesi ile görevden uzaklaştırılan eski Ağır Ceza Reisi Yargıtay'da savcı olarak göreve başlıyor.

FETÖ kumpası sonucu mor beyin ve kıble programlarının yönlendirdiği telefon hattında bylock sinyali tespit edilen MİT tırları davasının kararını veren ve Türkiye'de FETÖ'nün de ilk kez silahlı terör örgütü olduğu kararını alan Mehmet Fatih Aksoy, Yargıtay'da savcı göreve başlıyor.

Kırşehir'de katıldığı FETÖ duruşmasında bylock kullanıcısı olduğu gerekçesi ile gözaltına alınan Aksoy, 11 ay Sincan Cezaevinde kaldıktan sonra çıkmıştı. Telefon hattında bylock programı ile ilgisi olmadığının tespit edilmesi sonrası yapılan atama ile Ankara'da Yargıtay'da savcı olarak görevine başlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber