Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2016 - 22:48 Yorum: 0

Eski Bakan Mahir Ünal AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti

Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.

Eski Bakan Mahir Ünal AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti

Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti İl binasında partililer ile bir araya gelen Ünal, burada yaptığı açıklamada 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ-PDY unsurlarının ifşa olduğunu söyleyerek, "O yüzden Türkiye'nin bundan sonra önü açıktır" dedi.

Dünya tarihinde helikopterlere, tanklara ve mermilere kendi iradesi için kafa tutan başka bir topluluk olmadığını belirten Ünal, "Dünyada akademik açıdan böyle bir toplumsal hareketlilik ya da olay da yoktur. Milletimiz tanklara, helikopterlere, uçaklara ve bombalara rağmen bayrağına, vatanına sahip çıkmanın nasıl bir duygu olduğunu tüm dünyaya net bir şekilde gösterdi. O yüzden biz AK Parti olarak bir kez daha şunu söylüyoruz: "Bu aziz millete ne hizmet yapılsa azdır'. Biz bu aziz millete hizmetkar olmakla onurların en büyüğüne sahip olduğumuzu düşünüyoruz ve bu millete mensup olduğumuz için de Allah'a Hamd ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmasında önümüzdeki dönemle ilgili ipuçları da veren Ünal, "Allah korusun 15 Temmuz gecesi bu hainler başarılı olsalardı sonuçlarını düşünmek bile istemiyorum. O yüzden bugün bu durum bizim için Allah'ın bir lütfüdür. Bu hain şebeke artık ifşa olmuştur o yüzden Türkiye'nin bundan sonra önü açıktır. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi kendimize güvenmeliyiz. Peygamber Efendimizin Ebubekir Sıddık Radıyallahu Anha söylediği gibi; "Korkmayacağız ve üzülmeyeceğiz" çünkü Allah bizimle beraberdir. Allah'ın bizimle beraber olduğunu nereden biliyoruz: Biz hakkın, hakikatin ve adaletin yanında duruyoruz. Bu yüzden Allah bizimle beraberdir" ifadelerini kullandı.

Milletin meydanları terk etmemesi gerektiğinin altını da çizen Ünal, "Herkesin gönlü rahat olsun ama Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız söyleyene kadar da yorulmak yok, milli iradeyi korumak için demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız "Tamamdır" diyene kadar en ufak bir kaygıya kapılmadan ve en ufak bir yorgunluk emaresi göstermeden bugünler Allah'ın bize bir ikramıdır diyerek ve şükrederek yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber