Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 18 Nisan 2018 - 17:33 Yorum: 0

Eski Bakan Vuralhan’ı öldürdü, masada polisi bekledi

Fatih Sirkeci'de eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan'ın öldürülmesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Eski Bakan Vuralhan’ı öldürdü, masada polisi bekledi

Fatih Sirkeci'de eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan'ın öldürülmesine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, Vuralhan kanlar içerisinde yerde yatarken saldırganın ise masada oturarak polise olayı anlattığı görüldü.

Fatih Sirkeci'de eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan kafeteryada otururken bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazından ağır yaralanan Vuralhan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken zanlı Yüksel K. ise gözaltına alındı.

Vuralhan'ın ölümüne ilişkin olayın hemen ardından çekilen görüntüler ortaya çıktı. Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde, Vuralhan'ın kanlar içerisinde yerde yattığı ve sağlık ekiplerinin Vuralhan'ı hastaneye kaldırmak için müdahalede bulunduğu görüldü. Bu sırada zanlı Yüksel K.'nın ise masada oturarak polise soğukkanlı bir şekilde olayı anlattığı görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber