Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:10 Yalova’da su sporları sezonu açıldı15:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tüm dünya gibi bizim de sorunumuz olan enflasyonun...15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...
Sami Er
Siyaset 12 Eylül 2016 - 09:53 Yorum: 0

Eski Başbakan Davutoğlu: “Türkiye’nin geleceğini karartmak isteyenlere kesinlikle izin verilmeyecektir”

Bayram namazını Süleymaniye Camii'inde kılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Türkiye'nin geleceğini karartmak isteyenlere kesinlikle izin verilmeyecektir....

Eski Başbakan Davutoğlu: “Türkiye’nin geleceğini karartmak isteyenlere kesinlikle izin verilmeyecektir”

Bayram namazını Süleymaniye Camii'inde kılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Türkiye'nin geleceğini karartmak isteyenlere kesinlikle izin verilmeyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız, hükumetimiz, bütün devlet kurumlarımız 15 Temmuz'dan bu yana son derece dirayetli bir duruşla darbe teşebbüsü karşısında da terör teknikleri karşısında da ülkemizin istikbali konusunda en net tavrı sergilemişlerdir" dedi.

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu bayram namazını Süleymaniye Camii'nde oğlu ve torunuyla birlikte kıldı. Sabah erken saatlerde camiye gelen Davutoğlu, bayram namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı. Cami çıkışında yoğun ilgi gören Davutoğlu, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Onların fedakarlıkları hiç unutulmayacak"

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Davutoğlu, "Her şeyden önce milletimizin, İslam dünyasının, bütün insanlığın, kurban bayramını tebrik ediyorum. Kurban bayramı hem fedakarlıkların temsil edildiği bir bayramdır hemde bütün Müslümanların Arafat'ta bir araya geldiği bayramdır. Dolayısıyla buradan İslam aleminin her köşesine barış huzur, mutluluk vermesini Rabbimden niyaz ediyorum. Tabi bu bayramımızın bir kaç açıdan özel önemi var. Birincisi 15 Temmuz darbe teşebbüsünden sonraki ilk bayramımız. Bu vesileyle 15 Temmuz'da bu ülkede ezanımızın okunduğu, bayrağımızın dalgalandığı özgür bir ortam içinde bayramımızın yapılmasını sağlayan şehitlerimize rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehit ailelerine sabır diliyorum. Onların yaptıkları büyük fedakarlıklar olmasaydı biz bugün bu bayramı böyle idrak ediyor olamazdık. Onların fedakarlıkları hiç unutulmayacak" dedi.

"Türkiye'nin geleceğini karartmak isteyenlere kesinlikle izin verilmeyecektir"

"Bir kez daha 15 Temmuz'da caddelere, sokaklara, meydanlara çıkarak bu ülkeyi, bu bayrağı, bu ezanı savunan bütün vatandaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum" diyen Davutoğlu, "Ayrıca bu bayramda bildiğiniz gibi Suriye'de sınır ötesi operasyon yapan askerlerimiz var. Terörle mücadele eden asker ve polisimiz var. Bütün bu asker ve polisimize Rabbimizden gazalarını zafer eylemeleri niyazında bulunuyorum. Onlara buradan Süleymaniye'den milletimizin milletimizin selamlarını iletmek istiyorum. Özellikle Cerablus'ta şehit düşen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye bütün tuzakları aşacaktır. Türkiye'nin bayramını karartmak isteyenlere, Türkiye'nin geleceğini karartmak isteyenlere kesinlikle izin verilmeyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız, hükumetimiz, bütün devlet kurumlarımız 15 Temmuzdan bu yana son derece dirayetli bir duruşla darbe teşebbüsü karşısında da terör teknikleri karşısında da ülkemizin istikbali konusunda en net tavrı sergilemişlerdir, sergilemekteyiz. Türkiye'nin geleceği daha parlak olacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber