Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Eylül 2022 - 19:33 Yorum: 2

Eski Başhekim Deniz Rektör Danışmanı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Recep Bentli'nin danışmanlığına Eski Başhekim Doç.

Eski Başhekim Deniz Rektör Danışmanı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Recep Bentli'nin danışmanlığına Eski Başhekim Doç. Serdar Deniz getirildi.

MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'un 4 yıllık görev süresinin dolmasıyla yerine Malatya Sağlık İl eski müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile atandı.

MTÜ web sitesinde yayımlanan yönetim listesinde, Rektör Prof. Dr. Recep Bentli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aladağ, Genel Sekreter Neşe Karakaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Gündüz, Rektör Danışmanı olarak da Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski başhekimi Doç. Dr. Serdar Deniz yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
YORUMLAR 2
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber