Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Mart 2017 - 15:53 Yorum: 0

Eski eşini ve beş yaşındaki kızını öldüren şahıs tutuklandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, boşandığı eşini ve beş yaşındaki kızını bıçaklayarak öldüren ve intihara kalkışan şahıs, tedavisinin ardından...

Eski eşini ve beş yaşındaki kızını öldüren şahıs tutuklandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, boşandığı eşini ve beş yaşındaki kızını bıçaklayarak öldüren ve intihara kalkışan şahıs, tedavisinin ardından emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İskenderun ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi'nde bir apartmanın 4. katında meydana gelen olayda, eşi Esra Yalçın ve beş yaşındaki kızı Beren'in boğazlarını keserek öldüren eski koca Gökhan Y., bıçakla kendine de zarar vermişti.

Olayın ardından hastaneye kaldırılan Gökhan Y.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Gökhan Y.'nin daha önceden de yaralama suçu olduğu ve denetimli serbestlik kanunundan yararlanarak, Kayseri adliyesinde temizlik görevlisi olarak çalışarak cezasını çektiği öğrenildi.

İskenderun'a gelen Gökhan Y.'nin cinayeti neden işlediği bilinmezken, emniyetteki ifadesinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Basın mensuplarının sorularını da cevapsız bırakan Gökhan Y.'nin savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber