Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Kasım 2016 - 23:03 Yorum: 0

Eski HDP Patnos İlçe Başkanı tutuklandı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan eski HDP İlçe Başkanı İkram Bedir, "Terör örgütüne üye...

Eski HDP Patnos İlçe Başkanı tutuklandı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan eski HDP İlçe Başkanı İkram Bedir, "Terör örgütüne üye olmak" ve "Örgüt propagandası yapmak" suçlarından tutuklandı.

Geçtiğimiz hafta, Patnos Halkların Demokratik Partisi (HDP) İlçe Başkanı Vahyettin İlgün, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe Başkanı Ömer Narçin ve HDP eski İlçe Başkanı İkram Bedir terör örgütüne üye olduğu ve örgüt propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Adliyeye sevk edilen ve savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan İkram Bedir, "Terör örgütüne üye olmak" ve "Örgüt propagandası yapmak" suçlarından tutuklanırken, Vahyettin İlgün ve Ömer Narçin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber