Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 21 Eylül 2014 - 17:58 Yorum: 0

Eski İçişleri Bakanı Şahin'in acı günü

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Bağımsız Milletvekili Şahin'in yaşamını yitiren annesi Huriye Şahin, Ordu'nun Ünye ilçesinde toprağa verildi

Eski İçişleri Bakanı Şahin'in acı günü

ORDU (AA) - Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin'in yaşamını yitiren annesi Huriye Şahin, Ordu’nun Ünye ilçesinde toprağa verildi.

Solunum yetmezliği nedeniyle bir süredir Ünye Devlet Hastanesinde tedavi gören 94 yaşındaki Huriye Şahin, yaşamını yitirdi. Yakınları tarafından hastaneden alınan Şahin'in cenazesi, Yeşilkent Mahallesi Camisi'nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yeşilkent Mezarlığındaki aile kabristanlığında defnedildi.

Cenazeye Şahin, ailesi ve yakınları ile Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Ordu Garnizon Komutanı Albay Şeref Çakmak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bazı ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber