Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 07 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Eski "Kara Kartallar" yenilere karşı

Futbolcu kadrosu ve teknik heyette, bir dönem Beşiktaş formasını terleten 11 ismi bulunduran Medicana Sivasspor'un, siyah-beyazlı ekiple yarın yapacağı maç, eski "Kara Kartallar"la yenilerin mücadelesine sahne olacak

Eski 'Kara Kartallar' yenilere karşı

SİVAS (AA) - ÖNDER FELEK - Futbolcu kadrosu ve teknik heyette, Sergen Yalçın, İbrahim Toraman, Orhan Kaynak, İbrahim Akın gibi bir dönem Beşiktaş'ın başarısı için mücadele eden 11 ismi barındıran Medicana Sivasspor'un siyah-beyazlı ekiple yarın yapacağı maç, aynı zamanda eski "Kara Kartallar"la yenilerin mücadelesine sahne olacak.

Ligin 14. haftasında İstanbul Başakşehir'in 2-0  üstünlüğüyle sona eren maçın ardından Brezilyalı teknik adam Roberto Carlos'un yerine göreve Sergen Yalçın'ı getiren Sivasspor'da, futbolcu kadrosu ve teknik ekipte, "siyah-beyaz" değişim yaşandı.

Yiğidolar'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Aydın Karabulut, Michael Eneramo ve İbrahim Akın, bir dönem Beşiktaş formasını giyen isimler olarak dikkati çekti.

Kırmızı-beyazlı ekibin sezon başında kadrosuna dahil ettiği, Sergen Yalçın ile bir dönem Beşiktaş'ın başarısı için ter döken ve aktif futbol yaşantısını sürdüren İbrahim Toraman da siyah-beyazlı formayı giyen isimler arasında yer alıyor. 

Beşiktaş'ta uzun yıllar takım kaptanlığı yapan ve sezon başında Sivasspor'a 1 yıllığına kiralanan 33 yaşındaki Toraman'ın yanı sıra forvet Batuhan Karadeniz ve kaleci Korcan Çelikay da önceki sezonlarda siyah-beyazlı ekibin başarısı için mücadele eden isimler arasında bulunuyor.

Sivasspor'da futbolcuların yanı sıra teknik heyette de futbolculuk kariyerlerinde Beşiktaş'ta forma giyen isimlerin çokluğu dikkati çekiyor.

Profesyonel kariyerine başladığı siyah-beyazlı ekipte uzun yıllar forma giyen ve önemli başarılara imza atan Yalçın'ın Sivasspor'daki teknik ekibinde bir dönem Beşiktaş forması giymiş 4 isim bulunuyor.

Yalçın'ın yanı sıra sportif direktör Orhan Kaynak, yardımcı antrenörler Tamer Tuna ve Murat Şahin ile kondisyoner Sarp Yiğit de futbolculuk kariyerlerinde siyah-beyazlı formayı giyen isimler arasında.

Teknik ekip ve futbolcu kadrosunda 11 eski Beşiktaşlı bulunduran Sivasspor'un siyah-beyazlı ekiple yarın Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 14.00'de yapacağı maç aynı zamanda eski "Kara Kartallar"la yenilerin mücadelesine de sahne olacak. 

 

- Toraman ve Eneramo yok

Sivasspor'daki 11 eski "Kara Kartal"dan 2'si sakatlıkları nedeniyle yarınki mücadelede görev alamayacak. Laparoskopik kasık fıtığı operasyonu yapılan ve 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan İbrahim Toraman ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile yapılan maçın 81. dakikasında sakatlanan ve sol arka adalesinde yırtık tespit edilen Nijeryalı forvet Michael Eneramo, eski takımlarına karşı forma giyemeyecek.

Yiğidolar'daki eski "Kara Kartallar"dan kaleci Korcan Çelikay, İbrahim Akın, Batuhan Karadeniz ile bir süre önce kadro dışı bırakılan ancak teknik direktör Sergen Yalçın tarafından affedilen Aydın Karabulut da görev verilmesi durumunda bir dönem formasını giydikleri Beşiktaş'a karşı oynayabilecek.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber