Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Ekim 2016 - 13:43 Yorum: 0

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın cenaze törenine yoğun katılım

Hayatını kaybeden eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan için Süleymaniye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine yoğun katılım oldu.

Eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın cenaze törenine yoğun katılım

Hayatını kaybeden eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan için Süleymaniye Camii'nde düzenlenen cenaze törenine yoğun katılım oldu. Törene gelen Unakıtan'ın eşi Ahsen Unakıtan'ın üzgün olduğu görüldü.

Hayatını kaybeden 70 yaşındaki eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan için düzenlenen cenaze törenine yoğun katılım oldu. Süleymaniye Camii'nde düzenlenen törene ilk gelenler arasında Unakıtan'ın eşi Ahsen Unakıtan vardı. Ahsen Unakıtan'ın üzgün olduğu görüldü.

Törene Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir katıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılması beklenirken, Unakıtan'ın eşi Ahsen Unakıtan taziyeleri kabul ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber