Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Güncel 19 Aralık 2014 - 13:58 Yorum: 0

Eski milli futbolcu Tuncay'a 3 ay hapis cezası

Boşandığı eşine nafaka ve boşanma tazminatı taksitini ödeme taahhüdünü yerine getirmediği gerekçesiyle yargılanan Beşiktaşlı eski milli kaleci Fevzi Tuncay, 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

Eski milli futbolcu Tuncay'a 3 ay hapis cezası

MUĞLA (AA) - Beşiktaşlı eski milli kaleci Fevzi Tuncay'a, boşandığı eşine nafaka ve boşanma tazminatı taksitini ödeme taahhüdünü yerine getirmediği gerekçesiyle 3 ay hapis cezası verildi.

Fethiye İcra Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya "Taahhüdü ihlal etmek" suçundan tutuksuz yargılanan Tuncay ve boşandığı eşi Eylem Çukuryurt katılmadı.

Mahkeme, Tuncay'ı, Çukuryurt'a aylık 3 bin lira olan nafaka ve boşanma tazminatı taksitini ödeme taahhüdünü yerine getirmediği gerekçesiyle 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

Çukuryurt'un avukatı Mustafa Amaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tuncay'ın taahhüdünü​ ihlal ettiği için yargılandığını söyledi.

Gerekçeli karar yazıldıktan sonra hapis cezasının işleme gireceğini belirten Amaç, "Tuncay'ın müvekkilime olan borcu 155 bin liraydı. Daha önce Tuncay'ın futbolcu arkadaşları toplanarak 55 bin lirasını ödemişti ama geri kalan tutar ödenmedi, duruyor" dedi.

Amaç, Tuncay'ın borcunu anlaşmaları gereği yapılandırdıklarını anlatarak, yapılandırma ile borcun faizinin silinerek 150 bin liraya düşürülüp 50 aya bölündüğünü, ardından birkaç ay ödendiğini sonrasında ödeme yapılmadığını kaydetti.

- Daha önce de tutuklanmıştı

Boşandığı eşi Çukuryurt'a 150 bin liralık nafaka ve boşanma tazminatı taksitini ödeyemediği için hakkında verilen 3 ay hapis cezası nedeniyle 14 Kasım 2013'te Buca Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Tuncay, eski futbolcu arkadaşlarının borç taksitini yatırmasıyla 15 Kasım 2013'te tahliye edilmişti.

Tahliyenin ardından birkaç ay ödedikten sonra taksitleri yine ödemeyen Tuncay'ın hapisle cezalandırılması için 5 Nisan'da Fethiye İcra Ceza Mahkemesi'ne dava açılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber