Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 28 Temmuz 2017 - 18:03 Yorum: 0

Eski obezite hastaları yeni hayatlarını anlattı

Obezite Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Recep Aktimur, "Obezite günümüzde en büyük sağlık sorunlarından biri. Hastalarımız obeziteden kurtulduktan sonra yeni...

Eski obezite hastaları yeni hayatlarını anlattı

Obezite Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Recep Aktimur, "Obezite günümüzde en büyük sağlık sorunlarından biri. Hastalarımız obeziteden kurtulduktan sonra yeni bir hayata başlıyor" dedi.

Samsun Liv Hospital Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Recep Aktimur tedavi ettiği hastalarıyla Fevzinin Yeri'nde düzenlenen 4 . Geleneksel Obezite ve Diyabet Söyleşi Kokteyli'nde bir araya geldi. Obezite cerrahisi deneyimi ile fazlalıklarından kurtulup ikinci baharını yaşayan misafirler doktorlarının eşliğinde birbirlerine yaşadıkları süreçleri anlatarak anılarını paylaştılar. Hastalarının hepsinin istediği kiloya kavuştuğunu söyleyen Samsun Liv Hospital Obezite Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Recep Aktimur, "Obezite günümüzde en büyük sağlık sorunlarından biri. Hastalarımız obeziteden kurtulduktan sonra yeni bir hayata başlıyor. Kronik hastalıklarından (tip 2 diyabet yüksek tansiyon, kolesterol, uyku apnesi kurtuluyor) her konuda daha iyiye gidiyorlar. Sağlıklarının iyileşmesinden başta kendilerine güvenleri artıyor, hayata bakışları değişiyor" diye konuştu.

Doç. Dr. Recep Aktimur, kilolu olan ya da bahsedilen kronik hastalıklara sahip hastaların mutlaka deneyimli bir cerrah tarafından değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşen buluşmada misafirler, düzenlenen gece için teşekkürlerini ilettiler.

Eski obezite hastaları yeni hayatlarını anlattı

Eski obezite hastaları yeni hayatlarını anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber