Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Eylül 2014 - 16:24 Yorum: 0

Eskiden daha homojen bir yapı vardı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi ilçe kamu kurumları müdürleri ile yemekte bir araya geldi.

Eskiden daha homojen bir yapı vardı

MALATYA - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Battalgazi ilçe kamu kurumları müdürleri ile yemekte bir araya geldi. 

Başkan Gürkan, vatandaşlara elbirliği ile hizmet etmek gerektiğini söyledi. Battalgazi Belediyesi’nde gerçekleşen yemeğe, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Mustafa Sayın, Abdulvahap Şerefhanlı ve Battalgazi ilçesinde bulunan kamu kurumlarının müdürleri katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi ilçesindeki kamu kurumlarının müdürleri ile tanışmak için bir araya geldiklerini belirterek, “Bugünkü toplantıyı, Battalgazi kaymakamımız ve Battalgazi ilçe emniyet müdürümüzün katkılarıyla tanışma amaçlı yaptık. Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte Battalgazi ve Yeşilyurt olarak ayrıldık. Eskiden daha homojen bir yapı vardı. Resmi ve dini törenlerde biraraya gelme olasılığımız çoktu. Şimdi büyükşehir ve valiliğin düzenlediği törenlerde biraraya gelme olasılığımız daha aza indirgenmiş durumda. Bu durum karşısında sizlerle periyodik aralıklarla belediyelerimiz ve kamu kuruluşlarımızdaki problemler üzerinde istişare ederek el birliğiyle Malatya'ya ve Battalgazi'ye daha iyi hizmetler sunma adına yaptık bu toplantıyı. Aramızda iletişim konusu daha üst seviyede olması lazım. İyi günde de, kötü günde de birlikte olmamız, vatandaşlar arasında da takdir ile karşılanacaktır. Bizler mesai arkadaşlarız. Bu ilçenin daha huzurlu, daha verimli olması için mesai arkadaşlarımız birbirleriyle iyi kaynaşması ve tanışması gerek kanaatindeyim” dedi.

 

Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz ise, toplantının düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediye başkanımızın çok nazik bir düşünce ile bizleri biraraya getirdi. Başkanın düşüncelerine katılmamak mümkün değil. Hep birlikte vatandaşa hizmet etmek zorundayız. Daha iyi hizmet sunma adına tüm gayretlerimizi sarfetmemiz gerekmektedir. Bir aile ortamı olarak hizmetlerimiz daha kaliteli olacağından eminim. Vatandaşların vergileri ile hizmet ediyoruz. Vatandaşın bu vergilerine karşılık daha iyi hizmet etme zorunluluğumuz bulunmaktadır” diye konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber