Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 18:03 Yorum: 0

Eskihisar Mahallesi’ne kapalı pazar yeri yapılacak

Merkezefendi Belediyesi, ilçede vatandaşların daha iyi koşullarda pazar ihtiyaçlarını karşılaması adına kapalı ve açık pazar yerleri yapımına başladı.

Eskihisar Mahallesi’ne kapalı pazar yeri yapılacak

Merkezefendi Belediyesi, ilçede vatandaşların daha iyi koşullarda pazar ihtiyaçlarını karşılaması adına kapalı ve açık pazar yerleri yapımına başladı. İlk kazmanın vurulacağı pazar yerinin, 3 ay gibi kısa bir süre içinde Merkezefendililerin hizmetine sunulması planlanıyor. Yaklaşık 200 bin lira maliyetle yapımına başlanacak olan pazaryeri 800 metrekarelik bir alana yapılacak. Pazaryerinde 29 tezgah, 12 müstahsil yer alacak.

Merkezefendi" de vatandaşların daha iyi koşullarda alışveriş yapmaları için ilçeye pazar yerleri kazandırdıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "İlçemize pazar yerleri yapmaya devam ediyoruz. Şimdilerde bir kapalı pazar yerimizde Eskihisar Mahallesi'nde yükselecek. Bu mahallemizde de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız pazar yerimizin yapımı başlıyor. 3 ay gibi kısa bir zamanda tamamlayacağız. Hem buradaki vatandaşlarımızın hem de esnafımızın yüzü gülecek. Eskihisar Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber