Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 15 Ağustos 2017 - 16:43 Yorum: 0

Eşkinat: “Haydi Tekirdağ şimdi öğrencilerimize destek zamanı”

Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği eğitim alanında büyük bir adım olan "Apartmanlar Okutuyor Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor" projesi 2017-2018...

Eşkinat: “Haydi Tekirdağ şimdi öğrencilerimize destek zamanı”

Süleymanpaşa Belediyesi'nin organize ettiği eğitim alanında büyük bir adım olan "Apartmanlar Okutuyor Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor" projesi 2017-2018 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Üniversite okuyacak Tekirdağlı ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlatılan çalışmada 3. yıla girilirken Süleymanpaşa halkı evlatlarına sahip çıkarak okumalarına destek oluyor.

Apartman sakinlerinin bir araya gelerek aylık ufak katkılarla 200 TL'lik destek sağlaması ve her ay düzenli olarak üniversite öğrencileri ile buluşturması hedeflenen projeye bireysel olarak da başvuru yapılabilirken birkaç apartmanın bir araya gelmesi ile de destek sağlanabiliyor.

Her yıl daha da fazla öğrencinin yararlanması hedefiyle yola çıkılan projede 2017-2018 eğitim öğretim yılı için kayıtlar alınmaya başlanırken, burs vermek isteyen apartman ya da topluluklar için de başvurular alınıyor.

"Haydi Tekirdağ çocuklarımızın geleceği için bir olalım"

Tüm Tekirdağlıları projeye destek vermeye çağıran Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Bu proje şehrimizin geleceğine yön verecek evlatlarımız için çok önemli. Okumak isteyen ancak maddi sıkıntılar yaşayan öğrencilerimize hep birlikte destek veriyoruz. Bu projede siyah-beyaz, siyasi görüş ya da bizi ayırıcı hiçbir şey yok. Birlik olarak öğrencilerimizi geleceğe taşımak var. Şimdi öğrencilerimize destek zamanı. Haydi, Tekirdağ çocuklarımızın geleceği için bir olalım. Ufak katkılarla çocuklarımızı geleceğe taşıyalım" diye konuştu.

"Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişiyor" projesi hakkında daha fazla bilgi ve katılım başvurusuna Süleymanpaşa Belediyesi web adresinden ulaşabilirsiniz.

Eşkinat: “Haydi Tekirdağ şimdi öğrencilerimize destek zamanı”

Eşkinat: “Haydi Tekirdağ şimdi öğrencilerimize destek zamanı”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber