Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 05 Aralık 2017 - 15:18 Yorum: 0

Eskişehir Basket-Trabzonspor mücadelesinin biletleri satışta

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında, 10 Aralık Pazar 13.00'de Eskişehir Basket ile Trabzonspor arasında oynanacak maçının biletleri bugün...

Eskişehir Basket-Trabzonspor mücadelesinin biletleri satışta

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında, 10 Aralık Pazar 13.00'de Eskişehir Basket ile Trabzonspor arasında oynanacak maçının biletleri bugün satışa çıktı.

Süper Lig'de oynadığı 9 maçın 6'sını kazanarak iyi bir grafik çizen Eskişehir Basket, 10. hafta maçında 10 Aralık Pazar günü saat 13.00'de Trabzonspor'u konuk edecek. Zorlu maçın biletleri bugün satışa çıktı. Deplasman tribünü biletleri ise maç günü Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu bilet gişesinden satışa sunulacak. Siyah-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan haberde, "Sezon başında evimizde oynayacağımız ilk 3 maçı kapsayan (İstanbul BBSK, Anadolu Efes ve Galatasaray Odeabank) 3'lü maç paketini satın alan taraftarlarımız, Trabzonspor ile

oynayacağımız maçı ücretsiz izleyebilecektir. Taraftarlarımız, davetiyelerini maç günü Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu bilet gişesinden temin edebilecektir" ifadelerine yer verildi.

Maçın tam bilet fiyatı 15 lira, öğrenci 7,5 lira ve deplasman 15 lira olarak belirlendi. Ayrıca 10 yaşından küçük çocuklar ve engelli taraftarlar, maçı ücretsiz izleyebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber