Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Eylül 2017 - 16:33 Yorum: 0

Eskişehir Basket’de 4 oyuncu sakat

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Eskişehir Basket, hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Eskişehir Basket’de 4 oyuncu sakat

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Eskişehir Basket, hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Ekipte 4 ismin sportif sakatlığı bulunuyor.

Yeni sezona Antalya'da hazırlanan Eskişehir Basket'te Zenit Saint Petersburg ile oynanan maçta sağ el tarak kemiğinde kırık meydana gelen Buğrahan Tuncer yaklaşık 3 hafta daha parkelerden uzak kalacak. Buğrahan'ın yanı sıra Amerikalı Josh Duncan ve E.J. Rowland'ın da hafif sakatlığı bulunuyor. Siyah-Kırmızılı ekipte son olarak Berkay Candan sakatlandı. Başarılı basketbolcunun Lokomotiv Kuban ile oynanan Gloria Cup maçında bileği burkuldu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezon 7 Ekim'de başlayacakken, sakat oyuncuların lige yetiştirilmesi için yoğun bir tedavi süreci devam ediyor.

Eskişehir Basket’de 4 oyuncu sakat

Eskişehir Basket’de 4 oyuncu sakat

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber