Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 16:03 Yorum: 0

Eskişehir bulutlu ve kapalı bir hafta geçirecek

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, bölge genelinde hafta boyunca bulutlu bir havanın etkili olacağını...

Eskişehir bulutlu ve kapalı bir hafta geçirecek

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nde görev yapan Meteoroloji Uzmanı Belgin Tarınç, bölge genelinde hafta boyunca bulutlu bir havanın etkili olacağını söyledi.

Hava tahminlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Tarınç, bugün akşam saatlerinde gök gürültüsü ve yerel sağanak yağış beklentilerinin olduğunu söyledi. Tarınç, "Kuzey'den inen serin havanın etkisi bu hafta da devam edecek. Bu hafta için bir nevi yaza bahar molası geldi diyebiliriz. En yüksek hava sıcaklıklarımız 26-27 derecelerde seyredecek. Önümüzdeki 5 gün boyunca bulutlu bir hava bizleri bekliyor. Salı günü yağış beklentimiz yok. Çarşamba günü sabahın ilk saatlerinde hafif mevzi sağanak yağış geçişleri olabilir, önemli bir yağış beklentimiz yok. Perşembe günü yine parçalı bulutlu bir hava var. Cuma günü yine öğle saatlerinde kısa süreli bir mevzi sağanak yağış geçişi bekleyebiliriz. Bu hafta boyunca rüzgarlar kuzey batı yönünden yani karayelden orta kuvvette esmeye devam edecek" dedi.

Hafta sonundan itibaren sıcaklıklar yükseliyor

Belgin Tarınç, hafta sonundan itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek, "Önümüzdeki hafta sonundan itibaren bu yağışlı sistem etkisini kaybedecek. Yine mevsim normallerinin yer yer üzerine çıkacak bir hafta bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber