Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Haziran 2018 - 18:18 Yorum: 0

Eskişehir emniyeti seçime hazır

Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde, Eskişehir genelinde alınan emniyet tedbirleri kapsamında 2 bin 50 polis görev...

Eskişehir emniyeti seçime hazır

Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde, Eskişehir genelinde alınan emniyet tedbirleri kapsamında 2 bin 50 polis görev yapacak.

Alınan bilgiye göre; Pazar günü yapılacak seçimde Eskişehir Emniyet Müdürlüğünce alınacak emniyet tedbirleri belli oldu. Buna göre 24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin huzur ve güven içerisinde geçmesi için Eskişehir genelinde 2 bin 50 polis kuvvetinin görev yapacağı bildirildi. Şehrin işlek noktaları, okullar ve önemli yerlerde görev alacak ekipler, seçimlerin güvenli geçmesi için ter dökecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber