Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:26 "Dağ-Der Bayramlaşma Danışığı" coşku ile kutlandı23:21 BM Soruşturma Komisyonu, İsrail’i 7 Ekim olaylarına ilişkin soruşturmayı en...23:20 İzmir’de dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti23:19 Beytüşşebap’ta Altındağları “Geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildi23:12 THY EuroLeague: A. Efes: 64 - Virtus Bologna: 6723:11 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestosuna polis...23:00 FETÖ üyesi eski emniyet müdürü Fethiye’de yakalandı22:57 Dev gemi iskeleye böyle çarptı22:57 İngiltere Başbakanı Sunak’tan Netanyahu’ya itidal çağrısı22:56 Sırbistan’da yakalanan kardeş katili, getirildiği İzmir’de tutuklandı22:55 Yol kapatma tartışmasında başkana saldırmaya kalktılar22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir mik...22:13 İspanya Başbakanı Sanchez: "İspanya Filistin’in BM’ye tam üye olması için ç...22:13 Başkan Özçelik, borç bakiyesi ve gelir gider dengesi afişini belediye binas...22:11 Manisa’da trafik kazası: 1 yaralı22:10 Borrell: “(İran’ın İsrail’e saldırısı) Uçurumun eşiğinden uzaklaşmak zorund...22:09 BM, Filistinliler için 2,8 milyar dolarlık bağış çağrısı yapacak22:08 Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne Mustafa Çakır getirildi22:08 Kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti22:07 Büyükçekmece’de otomobil göle uçtu, sürücü hayatını kaybetti
Yerel 17 Ekim 2016 - 16:08 Yorum: 0

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’ndan Başkan Kurt’a teşekkür plaketi

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Aleviler ile ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'a...

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’ndan Başkan Kurt’a teşekkür plaketi

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Aleviler ile ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'a teşekkür plaketi verdi.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, geleneksel olarak düzenlenen aşure günü ve panel programına bu sene de devam etti. 17'ncisini düzenledikleri Geleneksel Sevgi Seli Aşure ve Muharrem Etkinliği, vakıf binasında gerçekleşti. 17. Geleneksel Sevgi Seli Aşure ve Muharrem Etkinliğine Eskişehir Valisi Azmi Çelik, AKP Eskişehir Milletvekilleri Harun Karacan, CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkan İsmail Kılıç ve Eskişehir Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Kamer Ali Durur'un yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Yunus Emre Karabulut'un moderatörlüğünü yaptığı panele Prof. Dr. Ali Yaman konuşmacı olarak katıldı. Muharrem Ayı ve Muharrem Orucu'nun Aleviler için anlamının konuşulduğu panelde Ali Yaman, Kerbela'dan Türkistan'a Aleviliği anlattı. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Aleviler ile ilgili yaptığı çalışmalar ve Alevilere verdiği destek nedeniyle Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'a teşekkür plaketi verildi.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’ndan Başkan Kurt’a teşekkür plaketi

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’ndan Başkan Kurt’a teşekkür plaketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber