Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Eskişehir polisinden Elazığ'daki ilkokula destek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Elazığ'ın Karakoçan ilçesindeki Cengiz Topel İlkokulu'na kitap ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü'nden...

Eskişehir polisinden Elazığ'daki ilkokula destek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Elazığ'ın Karakoçan ilçesindeki Cengiz Topel İlkokulu'na kitap ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Cengiz Topel İlkokulu öğretmenleri, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün e-posta adresine çocuklara daha iyi eğitim verilmesi amacıyla hikaye kitapları ve kırtasiye malzemelerine ihtiyaçları olduğunu belirten mail attı.

Bunun üzerine Emniyet Müdürü Mustafa Şahin'in talimatıyla Eğitim Şube Müdürlüğü kütüphanesinde bulunan 110 kitap, şube personeli arasında gönüllülük esasına göre toplanan para ile alınan 32 hikaye ve boyama kitabı ile çeşitli kırtasiye malzemeleri karayoluyla Elazığ'a gönderildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber