Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 14:03 Yorum: 0

Eskişehir Sanat Derneği, Kütahya'da sergi açtı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, Eskişehir Sanat Derneği, 42 fotoğraf sanatçısının eserlerinin yer aldığı "2 Eylül" konulu fotoğraf sergisi açtı.Kütahya Kültür Sanat Derneği Galerisi'ndeki...

Eskişehir Sanat Derneği, Kütahya'da sergi açtı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, Eskişehir Sanat Derneği, 42 fotoğraf sanatçısının eserlerinin yer aldığı "2 Eylül" konulu fotoğraf sergisi açtı.

Kütahya Kültür Sanat Derneği Galerisi'ndeki açılışta konuşan dernek başkanı Şahabettin Tosuner, Kütahya'nın kültür ve sanat şehri olduğunu ve burada sergi açmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Gurbette bile Eskişehir ve Kütahyalıların birbirine hemşehri gözüyle baktığını belirten Tosuner, "Bu birlikteliğimiz, bölgelerimizde valiliklerimizin başlattığı Frigya Kültürel Mirasını Koruma ve Kalkınma Birliği ruhuna uygun derneklerimiz arasında da kültür sanat etkinlikleri dayanışması oluşturmalıyız" diye konuştu.

Sergi 28 Aralık'a kadar açık kalacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber