Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...23:37 Sobadan çıkan yangın iki evi küle çevirdi
Eğitim 25 Ocak 2021 - 16:08 Yorum: 0

Eskişehir Seyitgazi Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu öğrencileri uluslararası projelerde yer alıyor

Eskişehir Seyitgazi Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu öğrencileri uluslararası projelerde yer alıyorlar.

Eskişehir Seyitgazi Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu öğrencileri uluslararası projelerde yer alıyor

Eskişehir Seyitgazi Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu öğrencileri uluslararası projelerde yer alıyorlar.

Eskişehir Seyitgazi Şehit Mustafa Akbaş İlkokulu öğrencileri, Okul Müdüresi Belkız Dere, Okul Müdür Yardımcısı Tuğçe Ekici'nin rehberliğinde bu yıl ilk kez Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan, etwinning partalında uluslararası beş farklı projede çalışıyor. Öğrencilerin akademik, duygusal, sosyal ve kültürel becerilerini geliştirmeyi hedefleyen projeler aynı zamanda uzaktan eğitim sürecinde nitelikli ve kaliteli çalışmalar yürütülmesine katkı sağlıyor. Projelerde; müfredata uygun konu konular drama, orff, sanat terapi ve web 2.0 araçları gibi yeni eğitsel yöntemler ve disiplinler arası yaklaşım kullanılarak işleniyor, kalıcı ve anlamlı öğrenmenin gerçekleşmesine katkı sağlanıyor. Her birinde farklı bilgi ve becerilerin kazandırılmaya çalışıldığı projeler, Türkiye'nin farklı illerinden öğrenciler ile Azerbaycan, Romanya, Arnavutluk, Polonya, Litvanya ve İtalya'dan pek çok öğrenciyi bir araya getiriyor, işbirlikçi çalışmalar yapmalarını, ortak öğrenme ürünleri oluşturmalarına fırsat sağlıyor. Katılım tarihine göre projelerimiz; Teaching Music with CLIL, Ekonominin Minik Kahramanları, Kids&Tech, Artist for A Day ve I Choose My Profession.Teaching Music with CLIL Projemiz Kuruculuğunu okulumuz Müdür Yardımcısı Tuğçe Ekici'nin yaptığı projeye, Türkiye, Romanya ve Arnavutluk'tanda ortaklar katılıyor. Projede yeni bir yabancı dil öğrenme yöntemi olan "İçerik ve Dil Entegre Öğrenme (CLIL)" yöntemi uygulanıyor. Yöntem sayesinde müzik dersi kazanımları İngilizce dersi kazanımları ile ilişkilendirilerek 7-11 yaş arası öğrencilerin bir dil öğrenmesine katkı sunuluyor. Alanında uzman konuklar webinarlar aracılığıyla proje ortağı öğretmenler ve öğrenciler ile uygulamalı çalışmalar yürüyor. Ayrıca projede, ritim, orff ve şarkı çalışmaları başta olmak üzere öğrencilerin müzik kültürünün gelişimine destek sağlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber