Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Şubat 2022 - 12:48 Yorum: 0

Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu madalyaya doymuyor

Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu'ndan farklı alanlarda başarılı kupa ve madalyalar almaya devam ediyor.

Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu madalyaya doymuyor

Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu'ndan farklı alanlarda başarılı kupa ve madalyalar almaya devam ediyor.

Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu'nda yapılan Yıldız Kız Masa Tenisi İl Birinciliğinde, Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu Yıldız Kız Takımı, ilk defa katıldıkları turnuvada, Eskişehir İl üçüncüsü olarak okullarına kupa kazandırdı.

Yine iller arasında yapılan "Kick Boks Şampiyonası'nda; "Point Fighting" dalında, Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu öğrencisi Ramazan Efe Ar ikinci oldu. Aynı şampiyonada "Kick Light" dalında Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu öğrencisi Emir Polat ikinci olarak Madalya almaya hak kazandı. Öğrenciler; hocaları ile beraber Madalyaları ve Kupayı, Eskişehir Ticaret Borsası Ortaokulu Müdürü Oktay Turinay'a hediye ettiler. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Okul Müdürü Oktay Turinay, başarı gösteren öğrencileri ve emeği geçen öğretmenleri tebrik etti. Okul Müdürü Oktay Turinay, "Tören esnasında; öğrenci ve öğretmenlerimizin başarıları devam edeceğine dair inancım yüksektir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber