Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Ağustos 2016 - 11:38 Yorum: 0

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığında devir teslim töreni

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı.

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığında devir teslim töreni

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı.

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun, Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge yönetimine atanınca, yerine Halil Temen getirildi. Düzenlenen devir teslim törenine; Eskişehir MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, Eskişehir Odunpazarı MHP İlçe Başkanı Deniz Durak, Eskişehir Tepebaşı MHP İlçe Başkanı Uğur Yüceses, Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Yasin Yumrukaya, Odunpazarı Ülkü Ocağı Başkanı İlhan Kumral, Ülküçü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge Başkanı Orçun Çolak ve kalabalık ülkücü topluluğu katıldı.

Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ayhan Uçkun, devir teslim töreninde yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 4 yıldır sürdürmekte olduğum Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığı görevini şerefle ve gururla taşıdım. Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığı görevimi sürdürmekte iken, Genel Başkanımız Hakan Kandemir'in taktiri ile Ülkücü İşçiler Derneği İç Anadolu Bölge yönetimine atandım. Bu yeni görevimi de başarı ve üstün performansla yürüteceğim. Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığı görevini, değerli dava arkadaşım Halil Temen'e devretmiş bulunmaktayım. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. Görev yaptığım sürede yönetimimde bulunan ve bir çok başarılara birlikte imza attığımız dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber