Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Temmuz 2017 - 15:23 Yorum: 0

Eskişehir "Üniversite Tercih Günleri Fuarı" başladı

Her yıl düzenlenen ve Türkiye'den pek çok üniversitenin katılım gösterdiği "Üniversite Tercih Günleri Fuarı"nın açılışı 20 Temmuz Perşembe günü...

Eskişehir 'Üniversite Tercih Günleri Fuarı' başladı

Her yıl düzenlenen ve Türkiye'den pek çok üniversitenin katılım gösterdiği "Üniversite Tercih Günleri Fuarı"nın açılışı 20 Temmuz Perşembe günü Madame Tadia Otel'de gerçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesi her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni üniversite adaylarını bilgilendirmek ve eğitim hayatlarında doğru tercihi verebilmelerini sağlayabilmek amacıyla stant kurdu. Öğrenciler, bu sayede iki gün sürecek fuar kapsamında hem Anadolu Üniversitesi hem de okumak istedikleri bölümler hakkında bilgi alabilecek ve merak ettikleri sorulara yanıt bulabilecekler.

Fuar, 21 Temmuz Cuma günü sona erecek.

Eskişehir "Üniversite Tercih Günleri Fuarı" başladı

Eskişehir "Üniversite Tercih Günleri Fuarı" başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber