Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 12 Ekim 2016 - 15:25 Yorum: 0

Eskişehir’de 15 günde 4 bin 104 kişinin GBT’si sorgulandı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 günlük yapılan çalışmada 4 bin 104 kişinin...

Eskişehir’de 15 günde 4 bin 104 kişinin GBT’si sorgulandı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 günlük yapılan çalışmada 4 bin 104 kişinin Genel Bilgi Taramasına (GBT) bakıldı.

Ekipler tarafından başlatılan çalışma kapsamında "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçundan 28 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda ise, 53 gram bonzai ve 22 gram esrar ile 1 gr anfetamin maddesi ele geçirildi. Önleyici ekipler tarafından müdahale edilen olaylar ise, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, , 18 adet fişek, 7 adet bıçak elde edildi. Ekipler ayrıca, 1 bıçakla yaralama şüphelisi ile hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 6 şüpheli ile birlikte toplam olarak çeşitli suçlardan 19 şüpheliyi gözaltına aldı.

Son 15 günde şehrin bir çok noktasında 4 bin 104 kişinin ve 674 aracın GBT sorgusu yapıldı. Yapılan GBT sorgularında ise ekipler tarafından 25 aranan şüpheli, 1 çalıntı oto, 3 çalıntı motosiklet, 6 adet hacizli araç yakalandı. Yapılan işlemler sonrasında toplam 108 şüpheliye çeşitli suçlardan işlem yapıldığını öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber