Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Kasım 2017 - 18:33 Yorum: 0

Eskişehir’de ayın polisleri belli oldu

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından polislerin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek, üstün performans gösteren personelin...

Eskişehir’de ayın polisleri belli oldu

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından polislerin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek, üstün performans gösteren personelin belirlenmesi için sürdürülen "Ayın Personeli" seçme uygulamasına devam ediliyor.

Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları Aydın Aybek, Fettah Kemal Pakel ve Murat Dinkçi iki ayrı olayda, yaklaşık 10 yıldır kayıp müracaatı olan şahısların cinayet sonucu öldürülerek cesetlerinin gömüldüklerinin tespit edilmesi ve bu olayların katil zanlıları olan iki şüphelinin yakalanarak adalete teslim edilmeleri sürecinde göstermiş oldukları başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle "Ayın Personeli" olarak seçildiler.

Ayın personeli seçilen polisler, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Huzur Sevenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ve dernek yönetim kurulu üyelerince teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber