Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Eskişehir'de bozulan yollar onarılıyor

ESKİŞEHİR (AA) - Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezi başta olmak üzere ilçe kırsalında yoğun geçen kış mevsiminin ardından yollarda...

Eskişehir'de bozulan yollar onarılıyor

ESKİŞEHİR (AA) - Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezi başta olmak üzere ilçe kırsalında yoğun geçen kış mevsiminin ardından yollarda oluşan bozulmaları gidermek için çalışmalara başladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, özellikle asfalt sathi kaplamalı yollarda karla mücadele çalışmalarına bağlı olarak meydana gelen ağır hasarlar ve çukurlara karşı bakım ve onarım çalışmalarına başlayan ekipler, Mihalıççık, Alpu, Sivrihisar, Seyitgazi, İnönü, Sarıcakaya ve Çifteler'de bozuk yolları onarıyor.

Yol İşleri Şube Müdürlüğü yetkilileri, kent merkezinde yapılan yol bakım onarım çalışmalara paralel olarak kırsal alanda yaşayan vatandaşların da yaşam şartlarını, kolaylaştırmak, can ve mal güvenliği açısından yollarda meydana gelen her türlü olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber