Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 15 Eylül 2014 - 04:28 Yorum: 0

Eskişehir'de cinayet

Tartıştığı eşini bıçakla öldüren bir kişi, ağabeyinin eski eşini de yaraladı

Eskişehir'de cinayet

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de tartıştığı eşini bıçakla öldüren bir kişi, ağabeyinin eski eşini yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokak'taki bir apartmanın, birinci katında yaşayan Ramazan D. ile eşi Şeker D. (38) arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp, kavgaya dönüşmesi sonucu Ramazan D, mutfaktan aldığı bıçakla eşi Şeker D. ile misafirliğe gelen ağabeyinin eski eşi Saliha U'yu (39), vücutlarının çeşitli yerlerinden yaraladı.

Yaralanan iki kadın, şüpheli Ramazan D'den kurtulmak için, evin camından bahçeye atlayıp, vatandaşlardan yardım istedi. Bu sırada zanlı Ramazan D, olay yerinden kaçtı.

Yaralanan Şeker D, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesine, Saliha U. ise Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şeker D. buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ağır yaralanan Saliha U. ise hastanedeki müdahalenin ardından, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Saliha U'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan zanlı Ramazan D, bir süre sonra polisi arayarak teslim olmak istediğini bildirdi.  Bahçelievler Mahallesi Sıhhiye Meydanı yakınlarında polis ekiplerine teslim olan Ramazan D.  Yunus Emre Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber