Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Eskişehir'de CMM Ortak Ölçüm Merkezi açıldı

ESKİŞEHİR (AA) -  Eskişehir Havacılık Kümelenmesi Derneği (ESAC) ve Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğiyle özellikle havacılık sektörüne hizmet edecek 3 boyutlu...

Eskişehir'de CMM Ortak Ölçüm Merkezi açıldı

ESKİŞEHİR (AA) -  Eskişehir Havacılık Kümelenmesi Derneği (ESAC) ve Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğiyle özellikle havacılık sektörüne hizmet edecek 3 boyutlu çok hassas ölçümlerin yapılacağı CMM Ortak Ölçüm Merkezi, hizmete açıldı.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, Eskişehir'in özellikle havacılık ve raylı sistemler alanında geleceği parlak bir kent olduğunu söyledi.

Günümüzde test ve sertifika merkezlerinin çok önem arz ettiğini belirten Tuna, şunları kaydetti:

"Bu tür merkezlerin varlığı ve buna sahip olmak çok önemli. BEBKA olarak bu merkeze destek veriyoruz. Eskişehir'e hayırlı olsun. Zaten Eskişehir sanayisi ar-ge çalışmalarıyla önemli bir yere geldi. Sadece bu alanda değil, başka alanlarda da üretilen parçaların sertifika tesislerinin yapılması bizi bu yarışta ön sıralara getirecektir diyorum. Bu tarz çalışmaların devamını temenni ediyorum."

ESO Başkanı Savaş Özaydemir da tesisi tüm sanayicilerin hizmetine sunduklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı yapıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber