Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Eskişehir'de Dünya Su Günü etkinlikleri

ESKİŞEHİR (AA) - Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğü Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında "Su Günü" paneli düzenlendi.Eti Sualtı Dünyası Eğitim Salonu'ndaki...

Eskişehir'de Dünya Su Günü etkinlikleri

ESKİŞEHİR (AA) - Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğü Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında "Su Günü" paneli düzenlendi.

Eti Sualtı Dünyası Eğitim Salonu'ndaki panelde dünya üzerinde su ve içerisindeki canlıların önemi anlatıldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naime Arslan, yaptığı konuşmada, suyun yeryüzündeki tüm canlılar için önemi belirterek, doğal su kaynaklarının sadece insanlar için bir yaşam kaynağı olmadığını bildirdi.

Ekosistemin devamlılığı ve içinde barındırdığı milyonlarca canlı için bir ev olduğunun unutulmaması gerektiğini anlatan Prof. Dr. Arslan, "Gerek su yüzeyleri gerekse yer altı ve mağara suları sadece içme, genel kullanım ve rekreasyon açısından yada insanların yeryüzündeki devamlılığı için değil, hem ortamın hemde besin zincirinin olmazsa olmaz halkası olan canlıların devamlılığı için mutlak korunmalı ve kamuoyu buna göre bilinçlendirilmelidir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber